Најновије актуелности

21. 9. 2023.

Представљен Извештај о раду ДРИ за 2022. годину на конференцији за медије

„Државна ревизорска институција (ДРИ) у 2022. години укупно је објавила 284 извештаја о ревизији и 250 послеревизионих извештаја“, рекао је др Душко Пејовић, председник ДРИ и генерални државни ревизор, представљајући Извештај о раду ДРИ за 2022. годину на конференцији за медије.

15. 9. 2023.

Др Пејовић представио Извештај о раду ДРИ за 2022. годину члановима Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

Др Душко Пејовић, председник Државне ревизорске институције (ДРИ) и генерални државни ревизор, представио је данас члановима Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава Извештај о раду ДРИ за 2022. годину.

 

15. 9. 2023.

Одржан четврти регионални састанак ревизорских тимова за паралелне ревизије сврсисходности пословања „Остваривање родне равноправности“

Ревизорски тим Државне ревизорске институције, који спроводи паралелну ревизију сврсисходности пословања „Остваривање родне равноправности“ учествовао је на четвртом регионалном састанку ревизорских тимова врховних ревизорских институција (ВРИ) Црне Горе, Босне и Херцеговине, Федерације Босне и Херцеговине, Републике Српске и Републике Србије одржаном 14. септембра у Бањалуци.

Изабрани чланови Савета Државне ревизорске институције

Изабрани чланови Савета Државне ревизорске институције

Објављено: 20. 4. 2023.

Др Душко Пејовић, досадашњи председник Државне ревизорске институције и генерални државни ревизор изабран је данас у Народној скупштини по други пут на ту функцију. За потпредседницу Савета изабрана је Марија Обреновић, док су за чланове Савета изабране Невенка Бојанић, Љиљана Димитријевић и Маријана Симовић, које су и до сада обављале ту функцију.

Полагањем заклетве пред народним посланицима новоизабраним члановима Савета Државне ревизорске институције почео је петогодишњи мандат.